” Dečiji život je kao komad papira na koji svako ostavlja belešku.”
Kineska poslovica

Nega bebine kože prirodnim materijalima

 

Želja svakog roditelja je da učini najbolje za zdravlje deteta, uključujući i negu njegove kože.

Osnovni cilj nege nežne bebine kože jeste da ona bude čista i zdrava. Pravilnom negom, održavanjem higijene i primenom proizvoda koji su namenjeni nežnoj bebinoj koži smanjuje se mogućnost nastanka iritacije kože – ojeda i osipa. S obzirom da je koža beba izuzetno osetljiva, potrebno je koristiti proizvode za negu prirodnog porekla, bez dodatih hemijskih supstanci.

U svakodnevnom održavanju higijene vaše bebe, pored redovnog kupanja, u toku dana možete koristiti prirodne to.to soft suve krpice za jednokratnu upotrebu. Pogodne su za primenu u svim situacijama gde je potrebno brisanje kože vaše bebe, kako suva krpica, tako i pokvašena vodom. Krpicom pokvašenom mlakom vodom možete očistiti lice, oči, nos, usta, uši, pazuh, pregibe kože i predeo ispod pelena, a potom posušiti suvom krpicom. Važno je da intimnu regiju vaše bebe brišete potezom od napred ka pozadi, naročito kod devojčica, jer se na taj način sprečava prodor crevnih bakterija ka urinarnim putevima.

Ako koži vaše bebe ne prijaju pelene za jednokratnu upotrebu, možete to.to soft suve krpice koristiti kao podložak kod korišćenja platnenih tetra pelena, za zaštitu istih. Izrađene su od 100% prirodnih viskoznih vlakana. Vrlo su prijatne na dodir i nežne prema osetljivoj bebinoj koži. Namenjene su pranju i nezi kože. Idealne su za roditelje koji žele da za negu svojih mališana koriste proizvode od prirodnih materijala. Bez ikakvih su hemijskih dodataka i antialergijske su. Izuzetno praktičan i jedinstven proizvod sa višestrukom namenom.

Savet: Za svakodnevnu negu deteta koristiti vodu i to.to. soft suve krpice iz prirodnih materijala. Pokvašena vodom, postaće najmekša i najnežnija krpica za brisanje.

Proizvod možete kupiti u apotekama, kao i u drogerijama Lilly i DM.

(Autor teksta: Jelena Radosavljević)