” Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra.”
Heraklit

 

 

pregnacareJedinstvena upotreba 28 nutrijenata za porodilje

Svi znaju da je trudnoća jedan od najdelikatnijih perioda u životu žene, vreme kada ona posebno mora da vodi računa o sebi i svojim navikama. Ono na šta se manje obraća pažnja jeste žena posle porođaja. Tada je detence u fokusu, a podrazumeva se da su majke nenaspavane, umorne, slomljene, bez frizure i negovanih noktiju jer – „to je normalno“. Ipak, ne mora da bude.

I u ovom periodu zdrava i izbalansirana ishrana jeste od velike važnosti kako bi i majka i beba dobile sve što im treba. Da bi i mama i beba bile zadovoljne, engleska kompanija Vitabiotics je osmislila proizvod za porodilje – Pregnacare new mum. U pitanju je 28 nutrijenata koji će novopečenim mamama da pomognu da zaborave postporođajni umor i da obnove energiju. Dakle, Pregnacare new mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene, i namenjeni su za period nakon porođaja nezavisno da li mama doji ili ne.

Među brojnim benefitima izdvajaju se sledeći:

  • smanjuje umor i iscrpljenost, doprinosi poboljšanju mentalnih funkcija, jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu
  • reguliše hormonalne aktivnosti i „umiruje“ zbog vitamina B6
  • podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma, jer su tu vitamin C, vitamin E, selen, cink
  • poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba.

Pregnacare new mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Jer, kako izgledamo i kako se osećamo su dve strane istog novčića. Ne zaboravite – ZADOVOLJNA MAMA, ZADOVOLJNA BEBA.

Više informacija o Pregnacare new mum možete pročitati ovde.